Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Ένα μήνα μετά...

Διακοπή από την καθημερινότητα, κάπως έτσι είχα φανταστεί τον Αύγουστο. Και το ιστολόγιο είναι για μένα μέρος της καθημερινότητας. Είχα την ανάγκη να αποσυνδεθώ για λίγο, να φορτίσω τις μπαταρίες, να βρω ξανά χαμένα κίνητρα. Η αλήθεια είναι πως η καθημερινή ενασχόληση με το μπλογκ μου έλειψε, υπήρξαν φορές που μπήκα στον πειρασμό αλλά δεν υπέκυψα.

Με χαρά διαπίστωσα πως η επισκεψιμότητα παρέμεινε σε υψηλά επίπεδα παρά την αυγουστιάτικη ραστώνη! Καινούργιοι αναγνώστες και σχόλια. Αρκετά μέιλ στα οποία ακόμα δεν έχω προλάβει να απαντήσω αλλά υπόσχομαι να το κάνω σύντομα. Προσκλήσεις, ερωτήσεις, προτάσεις, από όλα είχε ο μπαξές του ταχυδρομείου.

Είδα πολλούς ανθρώπους να διαβάζουν υπέροχα και ενδιαφέροντα βιβλία. Επιβεβαιώθηκε η υποψία που είχα πως ο αριθμός των αναγνωστών αυξάνεται συνεχώς. Διάβασα και εγώ αρκετά, εν καιρώ θα σας μιλήσω γι'αυτά.

Βρέθηκα για καιρό μακριά από την πρωτεύουσα, σε μέρη όμορφα. Πέρασα χρόνο με πρόσωπα αγαπημένα. Γνώρισα ανθρώπους. Έκανα ίσως τα περισσότερα μπάνια από ποτέ. Ήταν ένας υπέροχος μήνας ακόμα και για τον ανικανοποίητο εαυτό μου.

Ο Σεπτέμβρης φέρει μεν κάποια μελαγχολία αλλά ταυτόχρονα είναι ο κατεξοχήν μήνας της νέας αρχής. Αρκετές είναι οι ιδέες για την εξέλιξη του ιστολογίου, ο χρόνος θα δείξει ποιες θα υλοποιηθούν. Καλό φθινόπωρο να έχουμε. Προσωπικά θα συνεχίσω να επενδύω στις ανθρώπινες σχέσεις και στην ομορφιά, δε βλέπω άλλη πιθανή διέξοδο.

Καλώς σας βρήκα και πάλι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου